Ресторанти, Кафенета, Клубове

Проблем:

„Новата реалност“ налага нови стандарти на хигиена и дезинфекция. Клиентите трябва да бъдат в безопасност, докато консумират храни и напитки. Жизнено важно е собствениците да гарантират, че заведението им е напълно дезинфекцирано, но нормалните методи за почистване далеч не достигат тази цел.

За постигането на тази невъзможна задача е необходима иновативна широко достъпна технология като озона, която е високо ефективна и лесно приложима.

Услуги:

  • ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОМЕЩЕНИЯ
  • ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЕНТИЛАЦИОННИ СИСТЕМИ
  • ОТСТРАНЯВАНЕ НА МИРИЗМИ
  • ХИГИЕНИЗИРАНЕ НА СГРАДИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, ПРЕТЪРПЕЛИ БЕДСТВИЯ
  • ДЕЗИНФКЦИЯ НА СКЛАДОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ (МЕСО, ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЛОДОВЕ, НАПИТКИ)

Решение:

Най-добрият начин за дезинфекция на ресторант / бар е пускането на озоновото устройство в извън работно време. Уредът се влючва да работи за около час, в рамките на който всички патогени и микроорганизм се елиминират, а неприятните миризми се окисляват и въздуха в третираните помещения се освежава.

Научи повече, изтегли презентация

+359 882 444 220
+359 882 444 244

info@ozonola.com
sales@ozonola.com

София,
бул. Ботевградско шосе 491

Дезинфекцията на вода с озон от 27 години е част от нашия бизнес – с повече от 200 монтирани озон генериращи системи по света. В настоящия период на глобална пандемия и бурното въвеждане на средства за лична и обществена превенция и хигиена, OZONOLA – базирайки се на  дългогодишна експертиза на NOLA 7 – разработи и приложи, в тясно сътрудничество с български научни и научнопроизводствени звена, серия от продукти и услуги, базирани на озон, в помощ на най-неотложните обществени нужди за масово хигиенизиране и намаляване на епидемиологичния моментен риск.