Транспорт

Проблем:

Седалките и прозорците на автобусите, тролеите, трамваитe и метрото се докосват ден след ден от множество различни хора част от които, заразени с вируси (Norovirus, Influenza Virus, SARS Virus или Coronavirus Covid-19), които разпространяват инфекциозни патогени в заобикалящата ги среда.

Огромният брой пътници, пътуващи ежедневно, означава, че опасните бактерии и вируси ще бъдат пренесени и оставени, много от които оцеляват по повърхности до 72 часа. С пандемията рисковете са още по-големи. Бързият, ефективен и широко базиран метод за дезинфекция е единственото решение, което има смисъл за транспортната инфраструктура.

Когато в превозно средство открием източник на лоша миризма, е трудно да се премахнат някои видове мръсотия, така че озонът е в състояни да помогне за премахване на лошата миризма. Предимството му е, че работи самостоятелно без нобходимост от допълнителен персонал.

Услуги:

  • Дезинфекция на купета и кабини
  • Дезинфекция на мотриси
  • Дезинфекция на автобуси
  • Дезинфекция на трамваи
  • Дезинфекция на тролеи
  • Дезинфекция на влакове
  • Сухо изпиране на седалки
  • Премахване на миризми
  • Дезинфекция на частни автомобили

Решение:

В сравнение с мократа химична дезинфекция, която изисква допълнителен персонал и разход за консумативи, обработката с озон предлага редица предимства.

Научи повече, изтегли презентация

Като времето за дезинфекция на автобусните купета, кабини или подобни интензивно посещавани зони е значително намалено в сравнение с механичния процес на почистване, така че няколко интервала на дезинфекция могат да бъдат извършени в един и същ период от време. Дори труднодостъпните места, които често се пренебрегват при стандартната дезинфекция, се обработват ефективно от озоновия генератор.

+359 882 444 220
+359 882 444 244

info@ozonola.com
sales@ozonola.com

София,
бул. Ботевградско шосе 491

Дезинфекцията на вода с озон от 27 години е част от нашия бизнес – с повече от 200 монтирани озон генериращи системи по света. В настоящия период на глобална пандемия и бурното въвеждане на средства за лична и обществена превенция и хигиена, OZONOLA – базирайки се на  дългогодишна експертиза на NOLA 7 – разработи и приложи, в тясно сътрудничество с български научни и научнопроизводствени звена, серия от продукти и услуги, базирани на озон, в помощ на най-неотложните обществени нужди за масово хигиенизиране и намаляване на епидемиологичния моментен риск.