Частни домове и гаражи

Проблем:

Мухълът попада в домовете, офисите и сградите посредством спори, пренасяни от околния въздух. Тези спори се настаняват на незабележими места, като след това се размножават в присъствието на висока относителна влажност, което води до големи области на мухъл, които могат да замърсят района.

Най-често единственото доказателство за проблема е миризмата на плесен и влошеното здраве на хората, които обитават дадената среда:

Услуги:

  • ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОМЕЩЕНИЯ
  • СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА ДРЕХИ, ВЕЩИ И ПРОФЕСИОНАЛНА ЕКИПИРОВКА
  • ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЕНТИЛАЦИОННИ СИСТЕМИ
  • ОТСТРАНЯВАНЕ НА МИРИЗМИ
  • ХИГИЕНИЗИРАНЕ НА СГРАДИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, ПРЕТЪРПЕЛИ БЕДСТВИЯ
  • ДЕЗИНФЕЦИЯ НА БАСЕЙНИ

Решение:

Премахването на миризмата на мухъл и плесен е лесно, като се използва нашата линия от високоефективни озонови генератори на Озонола, които убиват плесените и увреждат спорите на плесените, за да не се възпроизвеждат. Освен това озонът е много ефективен при контрол на миризмите и дезинфекция.

Научи повече, изтегли презентация

Еднократната обработка е високо ефективна, независимо дали става въпрос за силно замърсени повърхности или за „скрит“ проблем с неприятна миризма.

Като силен окислител / дезинфектант озонът може ефективно да се използва за третиране на домове, замърсени с плесен. Ефикасността на озона, за разлика от другите методи за почистване, е свързана с факта, че озонът е газ и може да се разпространява навсякъде, където въздушният поток го поема, обработвайки всички повърхности в дадено пространство.

+ (359) 882 444 220
+ (359) 882 444 244

info@ozonola.com
sales@ozonola.com

София,
бул. Ботевградско шосе 491

Дезинфекцията на вода с озон от 27 години е част от нашия бизнес – с повече от 200 монтирани озон генериращи системи по света. В настоящия период на глобална пандемия и бурното въвеждане на средства за лична и обществена превенция и хигиена, OZONOLA – базирайки се на  дългогодишна експертиза на NOLA 7 – разработи и приложи, в тясно сътрудничество с български научни и научнопроизводствени звена, серия от продукти и услуги, базирани на озон, в помощ на най-неотложните обществени нужди за масово хигиенизиране и намаляване на епидемиологичния моментен риск.